Friday, July 16, 2010

kacang-kacang

sekarang ni ai ade satu faberet belog which is peej.borhan .. ai loike la entries dia..jenis tak propa la..nak cakap ape pun cakap je..most of the time pasal hidup dia keluarga dia yang paling besh makanan..tapi ade gak tak besh entry u peej macam cerita hantu ko kol 9.30 malam jemat tu..cis! aku kan penakut

sedang melayan older entries dia ada la satu entry ni pasal
"best ke jadi cikgu" ai pon ada gak paste dulu pasal karangan pasal "hantu tu gembira tak?" so from the entry peej ni ada la komentar-komentar ni..one of it ada la hamba allah ni cerita pasal anak murid kawan dia tulis karangan tajuk dia KACANG LUPAKAN KULIT [dulu2 cikgu kita pon suka benau la tajuk ni..pasal peribahasa ok...[kepada sapa2 fail BM macam ai gak tatau lak ape tu kacang segala..kalau uols tak paham mesti ur writing will turn up like this kan?]

TAJUK : BAGAI KACANG LUPAKAN KULIT

Apabila kita hendak makan kacang, kita hendaklah melupakan kulitnya kerana sekiranya kita tidak lupakan kulitnya, kita akan tercekik. Kacang yang kita perlu lupakan kulitnya adalah seperti kacang parang kerana kulitnya keras. Walau bagaimanapun, terdapat juga kacang-kacang yang tidak perlu kita lupakan kulitnya seperti kacang kuda dan kacang dal.

komen ai:apakah komplikated gile ni?apa kacang segala kacang ni?omg!

lepas tu komentar tu cakap pulak..kalau la tajuk MELEPASKAN ANJING TESEPIT...ha?apakah bagaimana la nanti dia tulis erk?ahah!

p/s:sbg blk hadap entry peej borhan..keep on writing peej!

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

klaka lah kacang lupakan kulit tuh. hahah.

ps: blog peej jer la yg feveret? blog JA? kaberet?

buyuiazliana said...

JA-belog JA selebet kowt..ahahaha!perlu ke ai ngaku u one of my faberet belog?nk jugak poji2 an..koser!