Monday, July 12, 2010

hola!

hola!harus feeling ala2 orang spain sebab spain menang semalam...tapi sori la weh..ai bukan sokong spain semalam sebab ai masih sakit jiwa sebab spain la germany tak dapat pergi final..mak aii perlu ke kasik semua explaination begitu?macam la ada orang nak hadap...so see ya for next 4 years ok..and hopefully masa tu germany boleh pergi ke final [sejak bila la aku sokong gile german ni?padahal tu second team ko je kan...?]..and actually spain tu pon one of my fav team [sebab dulu kan ada si raul] tapi sebab ko dah kalahkan germany koser aku nak sokong ko masa final..tapi Paul..u memang rocks la beb!boleh tak ko telek nasib ai ni...?haish...sudah merepek..ingat ye uols...bak kata RJ to me tadi...amalan khurafat itew semua [feeling oztazah for 1 minute] :))

so now tak de dah world cup so tak de dah kepala telinga ai berdengung nak dengar vuvuzuela itew...omg!!berapa frekuensi tu?kot ye la nak tradition pon...pakai je la trompet ke..trompet orang pakai masa party ke..ini bising dah macam lebah menghurung sarang tau...maybe orang lain ok je kot..tapi kalau ai la..memang tak tahan ok..either ai akan slowkan volume or mute terus je lagi senang!

bunyi cerita macam la semua games ai hadap kan..?ko hengat aku ni jejantzs kacak yang suka tengok bola bergelas-gelas di kedai2 ke?[ohh sangat soka bulu remang2 bila satu kedai jerit macam nak runtuh kedai mamak tu]ala..berapa game je ai tengok pun..itupun kalau game ada awal..kalau tak...koser la ai!yang penting mesti hapdate...jangan sampai korang tak sedar pulak world cup..by the time korang sedar dah abes pun musim..ye ai tahu bukan semua minat bola tapi it's current news maaa....silap-silap masuk soklan PTD ke nanti...sapa juara jangan uols jawab Malaysia pulak juara...jangan pulak soklan tanya bunyi hon2 tu nama apa..pergi jawabnya rekorder pulak...haish!

so itu cerita world cup..ni nak cakap pasal hati ke hati pulak..[eceh bunyi macam ape je] ..ai rasa kan sejak dua menjak ni nak update entry macam lemau je rasa...bukan malas...tapi...macam nak cerita pasal hal keliling..risau jugak takut mencederakan hati sesiapa...macam nak cerita apa topik bualan masa kini masa tengah makan tadi pun..macam tak best la pulak..sebab yang baca pun kalangan pusing-pusing pun orang tu jugak...nak gosip pun tak sedap sebab ai rasa macam ada je nanti yang baca tu rasa dia pulak ai yang kata..karang cedera pulak hati dan perasaan orang tu..last-last entry jadi ala-ala lemau macam biskut masuk angin..so now kalau ai nk maki hamun ke hape ke...ai luah muntah dekat twitter..sonang!

si cherly ni pulak..hai......ni ucapan untuk ko nok:nok...ko ni..kot ya pun ko bz mengalahkan mak hayam pun..at least online la seminggu sekali...kan...?sejak-sejak ko feeling artis kat twitter tu [uwek2..hengat aku takde ke twitter..aku pun boleh la tweet2] amboi..mak artis tempatan ko tak layan dah erk...haish!

p/s:mengantuk..tapi kalau tidur tak pulak boleh tidur..adehh la..

Buyui


8 comments:

iha said...

alaaaa....crite ape ni..nk tau gak gosip nye..

azataq said...

uisk nok...mak rasa mcm bz ya amat lah plak kan...hbs shooting je kul 1 2 pagi buto..[kata kau!!!] anak2 ayam mak baru nak berkembang...tuh yg nak kena jaga elok..kang xda org nak oder plak...

p/s: mak selalu je online...tapi selalu x sama time ni...[ouwh..mak kan kat new york sekarang ni...uishhhh]

jejaka anggun said...

jom follow2 di twitter - malayrhapsody

buyuiazliana said...

fa-arini mkn dua org je ngn RJ..so x de gossip2 hangat..tp ade satu citer..will hapdate later..tunggu...

cher:NY sekang mlm lah kan?ko x tdo ke?ohh keje malam la ni..ahaks!

JA-ai follow...

Anonymous said...

haiyoooo...perlu ker? ingat semua jejantz yg tgk bola tasty ker? haru......yg tk tgk bola lagik tasty ok....contohnyer sapa lagik..aku la..silap..capital pls..AKU lar!!!!

dear, nk maki hamun pun, maki jer la kt sini. sini belog ko kan..so ade ko kesah nk tolis aper?perlukah ko nk jaga org2 fragile inside tu? perlukah?? diorang ade jaga ko kah? ade belanjer jimba2 ko kah? aku nie pun ko tak jaga...org lain ko nk jaga??huh!!! emo kah di pagi selas?
anyway...belog ko nie tanpa goss memang lemau! baik aku gie baca belog princess gumuk!!! hehehehe

buyuiazliana said...

mr I-PG dia x kisah sbb dia dh x de kt sini..ini kalau aku reveal all the maki hamun silap2 aku kena buang keje ke [cth okeh] adakah ko nak sara kehidupan aku yg penuh dgn riang ria jimba ini?mengapakah ko kebauan spt emo2...jejantsz yg tgk bola mmg la x SEMUA tasty..pandai2 la mata kau utk memilihnya...hauk la ko..and..perlukah aku announcekan ko adalah salah satu tasty jugak..omg!pitam okeh?!

Anonymous said...

yg penting oct 18th ko kena celeb aku kt kotak merah tambahan!!! i want my real b'day cake ok...not celeb palsu di bulan June!!! gie book coti, n book hotel bagai!

buyuiazliana said...

18th october hari ape?omg!monday u coti gak ke on tht day?mesti x la kan...?so y should ai?u ada ke celebs my bday?x kan...x kan...?