Friday, July 16, 2010

tagged by nadiah,wan

jawab tag adalah ketika sangap [ye sangap adalah perkataan baru bagi nadiah,wan si tukang beri tag ..sangap adalah macam bosan, tak tahu nak buat apa dah..ngantuk pun sangap jugak..]

soklannya ialah:
1. andakah anda rasa anda hot?

like hello....lagi mau tanya?haruslah hot!!![bayangkan sekarang kawan ai tu megan fox..ingat dia nak ke kawan dengan ai kalau ai tak hot?]

2.Upload wallpaper pc / laptop yang sedang anda gunakan


3. Ceritakan pasal gambar di atas :

Ni gamba kat tmn tasek tepen...sah2 ai org tepen kan...asal situ dok sekolah segala situ kan...form 4 br chow to Kontan..yg syoknya abah pon teruja gak aritu tengok ai letak as wall paper..abaikanlah folder berlambak tu..ye..aku nak beli dah external ni...bapak berat dah lappy ni..mak aii sekali prot pret tak berhenti!

4. Kali terakhir makan pizza

2 bulan lepas kot masa jimba dengan adik-adik..eh!lama dah ai tak makan pizza rupanya..tapi at this moment ai nak makan sandwich kat subway tu..lazat...!!!

5. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

YM dengan anim kutuk2 adelah orang tu [bukan ko cherly!], pastu cerita pasal lense terkebelakang mata [gila la ko Anim mata tersembul!] sambil tu tweet2..

6. Lagu terakhir anda dengar

My Everything by 98 Degrees...arini feeling jiwang..sebelum tu bad romance..1 malaysia takde dalam senarai!

7. Selain daripada anda sendiri anda dipanggil apa?

Buyui,B,Kak N,Kak Buyui, yong,kak yong, mariah carey

8. Tag 5 orang yang anda nak tag (tapi nak tag 3 org jelah)

1. Cherly

2. Jejaka Anggun

3. Asmarina Che Mat [amik ko nama penuh!]


9. & 10. salahkan nadiah, wan dia sendiri pun tatau soklan ape

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?

mula2 ai tak paham no 3,2 ni ape...sekali oo orang yang di tag kah?ada hubungan dengan sape lagi laki dia la..abang askar..auuww abang askar........haha!

12. Bagaimana dengan no 2?

eh2 ingat dia ni celebs kah ai ni paparazi nak tau hubungan dia dengan sape...tapi kalau dia nak bagitahu tak salah kan..kan..kan...[mode sibuk is on]

13. Kata kata cinta kpda org no 4?

suruh bagi 3 orang tanya lak no 4..sudeh!

14. Berikan fakta yang anda tahu tentang rakan yang anda tag


no 1:cherly-kawan cemolot2 ai...kawan xoxo gosip ai..i loike....ada anak sorang jambu sorang lagi debabs!!


no 2: ohh ini kenalan belog ai...network friend katanyer...


no 3:ni kawan ai masa sekolah kat kontan dulu...


p/s:nadiah,wan kata ai diva okeh..ohh i loike...kepada pekenatag kalau sangap jawablah...


Buyui

2 comments:

nadiah,wan said...

kak n salah la, dia suh tag 5 org la. aritu org je, nak tag 3 org. hoho!!

buyuiazliana said...

tape...nk carik lg 2 org malas la!