Friday, July 30, 2010

ai adalah camwhore

ai adalah seorang camwhore sebenarnya..tapi ai x suka sangat ambik gambar sendiri..pgg dgn tgn sendr ambik gambar..lepas tu sah2 pose sama je kan..tak kiri,ke kanan x pun ke depan..ke belakang..syhhh jangan pandang belakang...ngeh!lepas tu muka setepek besar sampai nampak leh ukur diameter jerawat..memang ade je gambar2 sendiri tapi malash la ai nak publish dekat sini or FB or twitter..sikit2 sudeh...tu pun kalau angle chantek baru ai publish..ahaks!keji di situ..eh ok la kan..dari RJ tu asal dah snap je..mesti nak cakap macam ni "tengok2..huh!x cantek2!delete!jgn publish.."*kalau dah sampai 18 kali macam tu..lama2 ada aku kisah aku publish jek!haha!

tapi sejak dua menjak ni..memang ai still aje snap sana sini tapi malash nak upload..kena la ada cable bagai..card reader lappy ni macam haram la..sejak kes ai salah sumbat montot dia dengan lubang dia tu [omg!tiada niat melucah mevocah di sini] rasanya dah patah something la menatang dalam tu..so x leh nak detect dah..so cannot read anymore macam ai cakap dulu lappy ai buta huruf sebab dia cannot read the memory.. nak pki cable..ohh ai amat pemalash sejak dia menjak ni..koser la!

so nak jadik cerita kena la pki cable..pakai hp boleh je..tapi sama gak ai terai2 tak boleh nak bluetooth [ko hengat tepon ko BB or i phone?] so kena jugakkk pakai cable..dah cable tinggal lak kat San Prancisco...sigh...

so nanti balik ai amik la..so hopefully ai akan rajin la upload pic tak la nanti asek nak curik gambar uncle google jek..ohh saya adalah pemalash!ai admit!

ohh sori bukti2 camwhore diri sendiri ada je dalam hp..so cable x de can't transfer..dlm camera sendiri gambar diri orang lain sajork...

p/s:i want dslr..sape nak kasik?sila2..

Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

so apa moral of the story entry nih?

buyuiazliana said...

JA-balik San Prancisco amik kabel..ingtan utk diri sendr..

kena bermoral ke entry ai?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.