Tuesday, July 13, 2010

lets perang...!!apakah kepelikkan?

haha!satu cerita lawak dan apakah kepelikkan?tadi ai disuruh menyimpan satu lg patriotik la..ala lagu 1 malaysia tu?kalau tatau sila google dan dengarkan..maybe kita tak berapa nak dengar and tak hengat seperti dah 3 kali dengar lagu bad romance dah boleh hapal kan..?so ai dicadangkan oleh seseorang untuk membuka blue tooth on my phone SEBAB DIA NAK SEND LAGU 1 MALAYSIA TU SO THAT I CAN HAPAL AND DENGAR SEBELUM TIDUR LA KOWT???*seriyes muka ai dah kelat dah tadi..gosh!
bila ai menjadikan topik hangat sebelum balik dengan RJ tadi..RJ pun kepelikkan..dengan mengutarakan pendapatnya sambil cuba mencapai titik hormon keseimbangan yang sedang berkocak2 itew sambil berkata:*ayat disedapkan mengikut suka ati sayalah sebab nak bagi sedap..ayat RJ tak berapa nak sedap!haha!


RJ:apakah kepelikkan apabila seseorang itu menyimpan lagu patriotik dalam hp?except org tu sgt passionate dgn lagu2 bergenre begitu atau org tu selalu terlibat dengan majlis2 rasmi [kot ya pon RJ...dah tak ada cd semua ke nak simpan..]


Me:.....


RJ: apasal dia suruh kak N simpan?suruh dengar sebelum tidurkah


Me:Suruh hapal la kowt...


RJ:harus la mimpi perang-perang ok..<----------------- meledak-ledak gelak aku harap2 org depan tidak memandangku..[terigt insiden nak tersend gambar gadis dan bunga padanya..i am not ur stalker okeh?!]


terus ai terbayang ai akan bermimpi seperti leftenan adnan berperang di medan perang...di perbatasan...wah!!


p/s:si baju hijau..sedang berjuang...ohh kena nyanyi lagu 1 malaysialah!silap!


Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

leftenan adnan? bukan embun?

Anonymous said...

Koss....terima jer la dah adat ko kerje dgn gomen kan.....tak lama lagik, aku jumpa ko terus nk basuh otak aku dgn segala macam mende!! katakan tidak yer adek2 pada Miss B!

buyuiazliana said...

JA-haha!kan?nak jugak watak laki embun pompuan2 tamau...oppss...terkantoi di situ...'

Mr I-kan?tetb karaok session ai amik lg patriotik nyanyi kt kotak merah..nak?haha!