Wednesday, January 12, 2011

pic of the day-the beradiks

td jengah blog fatin sekali tgk wow!entri dia pic of the day, emm best jugak ni, tumpang tiru konsep ye my twin!

tapi, nak random pilih ni masalah pulak, kalau sape tau folder ai mmg gambar sesaje, kt sini propa la sangat mcm mmg kamera tu bukan makanan ko sgt kannn?kalau ada mesin leh ramdom pic mesti best, btw fatin ko pilih camne tu?kalau betol ade auto pick hari2 aku tepek pic of the day

so kebetulan sang adik dok shout kt fb tetb nak hang out sesama [wahh ko mmg gila la...manakan boleh, aku kt Texas, sorg kt Kansas, sorg lg kt Paris n mu?ko kt Kuantan, Malaysia jeee [hahahaha!] so jumpalah masa bulan 3 nanti , kita kan ada joget gaga nanti?

so here's the pic , the beradiks!ni masa tgk Avatar 3D ni kat San Pransisco

p/s:hari adalah hari tgk movie romantic aje..apakah?

Buyui

4 comments:

FATIN MRAZ said...

pic of the day-pic yg duk bemain2 lam paler otak nih..pehtu nak show off kat kawan2 blogger..da tepek baru puas ati..satu dunia tgk.. kewl kan? hahaa..;)
nota kaki: kat label tu lupa label nama aku.. hehee.. nway, twin, ai ader tag u oke..

buyuiazliana said...

fatin:alamak...masalahnya aku ada byk gambar bermain2 dlm paleotak cmne ni?haha!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum tuan blog..first time sy singgah blog ini and then terus folo..semoga tuan blog dirahmati Allah SWT

buyuiazliana said...

sahromnasrudin-salam tuan folo , terima kasih memfolo dan semogo terus memfolo..haha!

btw sy cik blog bukan tuan blog :P