Tuesday, January 25, 2011

Sapa x nak amik sape ni?

Cerita hari ini bersama Mrs MM pasal mesin makan, sebab MIL dia keje paksa makan sdgkan dia husband and wife nak diet , to keep healthy life, so i syorkan bagi je ai as "mesin makan" on 24 jam, x kan overload, until matik sebab obese!haha!

But she can't write this because she's too busy and busy body today [busy body pasal pasah dah break up ngn jejai?] so ai pun cakap :

Me: Ye la i pon ada keje..so malas nak buat, nape la kita ni under research field?apesal KITA X AMIK MEDIC DULU?

MM:Err, sebab MEDIC X NAK AMIK KITA?

Kannnn?

Buyui

2 comments:

FATIN MRAZ said...

makan? bagi aku 'mudah' jer.. hehee.. makan byk mana pon, maintain jer..slender gitu.. muehehe..

buyuiazliana said...

Fatin: mkn mmg boleh ko tu x pe la..tp kena jaga gak organ mcm jantung sume..muehehehe..Doc x jd berkata2..