Thursday, January 13, 2011

tagged from fatin

mula2 dok la pikir2 arini nak wat entri pasal ape?skals bukak belog nampak la si fatin..oh ai ada janji mo jawab tag dia..

so lets jawab-jawaban :)

soalan:


1.apakah hobi anda?

2.senaraikan tempat-tempat yang anda ingin pergi


3.sikap positif yang anda miliki


4.sikap negatif anda


jawab-jawabankuuuuu:

1. hobi tu benda suka buat la kan? ok ape erk...selain dr addict dgn tenet ni ai kan suka berjimbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???ok jimba ni konsep dia meluas ye rakan2..jika anda rajin la nk explore entri lama anda akan tau konsep jimba saya...kira jimba sy jimba solehah la [eh2?!haha!] jimba x solehah tlh lama kutinggalkan...huwaaaaa

2. nak pergi mana..banyak ooo....semua nak pergi ...so ai bg tempat mmg aku tak merembes langsung nk pergi

1. sri lanka [ni starts dr amazing race la ni gila ganas driver cab pon mcm kaki gaduh...gila x mau la aku pi sana!]

2. india..[kak shma cakap even mkn kt hotel dia pon sakit perut..kotor ke?]

3. Vietnam [haha!Mrs MM u know why kan?] lain2 tempat boleh je nak merasa pergi..



3. sikap positif: ok org kata ai happy go lucky, comey, chantek, lawa, bijak, eh!bukan ke?haha!



4.sikap negatif:ni mmg nk ngaku betol2

1. prejudis dgn org baru kenal

2. sll syak prasangka dgn org x berapa nk kenal ,lol

3. x suka jumpa org mcm br nk kenal , mula2 je masa belum jumpa bila dah jumpa ...aku lak lebih2! lol!


laaa..tu je x puas la fatin..haha!


pic of the day ialah:

ni kek masa celebs bday si RJ ni, kitaorg beli flavour campur2..padahal nak makan sendr kan..org tanya lah bday girl tu nk kek ape kan?lol!

p/s:muntah kan nak tag aku dah pasni?melebih2 cerita
lak

Buyui

2 comments:

FATIN MRAZ said...

tenkiu2..sudi juge menjawab tag itu.. hehee..
nway, tmpt yg x nak pegi tu yg pegi kang..hahhaa..

jejaka anggun said...

aku pun x nak gi india... sri lanka oke kot? sebab nak gi mauritius or seychelles dah dekat dah...