Saturday, January 15, 2011

what will happen in future?

harini mmg ai x de keje la sangat..Kak Shima cakap aku meroyan...cis!bosan dowh..so seharian ni selain makan, tgk tv cm hape je x de citer n bloghop dr siang tadik

Then ai masuk satu blog ni, the writers cakap dia berazam nak jadikan moment2 bersama family or rakan2 begitu valuable even makan dia simple je..so we can seat together talk and eat je..BUKAN NYER DUDUK JE KAT SITU, HATI TAH KE MANA2 JARI SIBUK DENGAN HP, twitter n fb!n ai realized ... "eh!betollah!"

ok itu kalau org ada BB and iphone, kalau x de smartphone pon tgn uols still gedik kan tekan2 sms "Wei, kt ne?wt pe?bosan dowh makcik aku bebel2 ni tunjuk gelang baru dia, pakcik aku dok pong pang pasal tanah dia baru beli" kann???

ai sendiri pernah rasa annoying gile kalau kita dalam kelompok ramai2..tetb masa tu la ko nk cakap telefon...bukan telefon bunyik ok...dia sendiri dial nombor sape2 call....tau x sape..ye....abah ai sendirik!omg..nak marah x leh...ai tahu org mcm ni dia x reti nak get along people esp relatives dia..kawan2 ngn dia je boleh..haaa tu la abah!

so ai sedaya upaya kalau berada di kalangan org rmi x nak sms ke or doing something wif telephone unless time tu aku mmg bosan nak mampos...sorry i can't tell u bilakah masa itu..i hate that time!and i hate being around with the people...herghhh!!

ai tgh pikir ni zaman2 dolu, masa FB xde..twittter x de..masa tu friendster my space ada..tp x la org segila fb ni...kita boleh je kan hidup rukun damai?agaknya lepas benda2 ni sume x de..boleh ke kita wujudkan balik rukun damai tu?

p/s:pic of the day x de lg sbb ini entry harini yg KETIGA ~nampak sgt sangap

Buyui

4 comments:

@rep said...

we don't move backward darling!!

kalau x ada semua tu.. akan ada yang lain..

@rep said...

motif ada approval komen bagai!!! ko ingat ko artis??? hahahaha

buyuiazliana said...

arep:and manusia akan sentiasa dlm teknologi spi lupa org sekeliling?

motipp ko komen dua kali?obses sama aku kah?hahahaha!

@rep said...

A ah nok. Mak obsessed!