Saturday, January 29, 2011

Tapi bahagia kan?

semalam ai dikunjungi CM [one of the closest person in my life] then dia tolong ai sana sini then malam dia dah nak balik..so cepat!

yang sedihnya umah baru ni x yang x de ape2 ni, so we eat berlapikkan just kotak bekas ai baru beli rak tv tu..haha!

Then ai cakap :


Me: Sedih gile kan CM macam pekerja kontrak makan atas kotak pinggan ape x de..haha!

CM:tapi bahagia x?hidup rasa bahagia x mcm ni?


Oh yes!!!Memang bahagia gile hidup ai sekarang, at least kalau stress kat office tak lah balik rumah pun stress lagi..even sekarang sume hidup kekurangan at least stress kat office x lah ditambah dgn stress kt umah..alhamdulillah!

So now i feel sooooooooooooooo relieved!

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

best nyer.... ai jugak yg masih teda apa2...

buyuiazliana said...

JA:tp BAHAGIA x?bahagia kan?:P

Anonymous said...

Since umah ko tak der apa2..Stevie ko tambat kat mana? hm..baru perasan, ko dulu suka kutuk aku dlm blog ko kan...naseb baik nw dah kurang.
(alamak..kantoi pg terjah entry lama ko. nampak sgt kan aku kebosanan nk tunggu balik!)
Er Lang.

buyuiazliana said...

MrI:nw dh x de?mmg la x de sbb blog ko dh berkubur [or ko ada blog br x ckp aku..i don't mind..malas dh nk stalking2 org]