Sunday, January 16, 2011

we are happy family

wah!!dah besar anak depa ni..masa aunty jumpa korg masa tu besar tapak tgn je kan...hahaha!

bapak:ok la muka bapak ..naaa... x minat! [*eceh]

anak2:: dah besar2 dah...kaler rambut lawa lak aku tgk...ni betol ke hightlight ni?

mak:maintain ok!maintain!kalau korg tgk thn 1998 muka dia..sama je mcm 2011 ni , still posh!yeah!

p/s: source:E!online

Buyui

3 comments:

Anonymous said...

kenapa tetiba sorang anak dia pakai sua kelabu? yg lain semua satu suit? hm...mungkinkah tidak ada sua lain? atau tu ugly duckling in the family? hmmmmmm

buyuiazliana said...

anon-ohh begitu prihatin anda..good!maybe anak dia terkencing dlm suar sbb terlalu nebes...mungkin bukan ugly duckling in the family sbb kasut dia sama lak kaler ngn bapaknya..hmm...

MarriageForIdiots said...

tangan kiri Posh tu, funny position lah, napa dia tak pose lain
comment comment plak..i pose gambar lagi cam sial