Friday, February 4, 2011

Alhamdulillah, my BFF is back!

Received 2 Feb 2011 at 9.12 pm

"Alhamdulillah..dah keluar wad biasa .. sapakah?!"

Ni message pertama ai dapat dari Mek Cher yang terlantar coma seminggu uols , even memula sentap jugak ai dgn ayat belakang tu "sapakah?!" takkan la husband si cher ni x kenal aku lak padahal aritu dia jugak pakai telefon minah ni btau bini dia terlantar sakit, tapi pikir2 balik ni bkn aku tgh message dgn laki dia ni, ni sah!tuan punya diri si Mek Cher dah sedar!Alhamdulillah, syukur nok ko dah sedar,then dia sbg balik:

Received 2 Feb 2011 at 9.15pm

"Rasa mati hidup balik nok..." *eh dh mcm FS lak tunjuk2 sms..LOL

Alhamdulillah, pagi tadi dia message lagi *ye aku suruh dia update hari2!pedulik!

Received at 4 Feb 2011 at 8.40 am

"Mak dischargelah nok..lega.." *yes!mak pon lega nok..u're back!!

Ai ni dah mmg peel dah, kalau ada something yang x menyenangkan hatiku mmg ai x kan reveal kat sume, to certain people je, sebab rasa perit nak naip nak story keadaan Mek Cher yang coma last week, so sekang she's under recovery stage, jaga diri bebaik nok!xoxo

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

alhamdulillah... telah pulih spt sediakala

buyuiazliana said...

JA:Alhamdulillah, peringatan sikit dr Dia tu