Wednesday, February 2, 2011

sendiri google sendiri kompius

last night ai sangap gile, so bila org gila sangap selalu dia buat ape? yeszaa...google la nama sendiri, haha!

so ai google image nama BUYUI , so kuar la muka aku of cos, muka relate tu my blog, tapi ade dua gambar musykil ai di sini,

1. pasal tagged buyui akak nikah gelang patah?hey...gelang patah pon x pernhah jejak ok...haha!akad nikah lak tu..ok la abaikan sebab ni lagi best!!
:: sape kau?::

apakah motif orang ini meletakkan caption gambar ni BUYUI?peminatkah?nama dia BUYUI gak ke?ke ape ni?

Jangan nak speku cakap ni wajah asal mak sebelum transform erk!hahahahaha!pastu kawan dia kot yg baju blakang tu apesal lebih kurang je muka?adik beradik ke ape?

Anyway jika anda Mr Buyui [kot la kan..?] dah muka ko mcm cino Happy CNY wa cakap sama lu aaa!!dgn soklan nama lu sama nama wa ke?

Pitam aku!

Buyui

4 comments:

MarriageForIdiots said...

hmm..yeah..could be you..

buyuiazliana said...

MM:LOL

jejaka anggun said...

buyui tuh dlm bahasa ningjing dari daerah guongming membawa maksud "rambut kusut kat depan ditambah pula ngan mata sepet sebelah".

mampu?

buyuiazliana said...

JA:ye ke?hahaha!bungeks!