Saturday, February 26, 2011

ape jd kalau muka2 ni kerja under one roof?

matiklah aku kena dgn depa ni menyiarkan gambaq zaman "anak ikan jerung" ni.haha!nak buat cmne korang..gathering x pernah dibuat [H kompem salahkan aku sbb cancel sbb nk pergi Beijing aritu..larikss] so mana ada gambaq terkini...huhu!

that day sangap gila, then N kuarkan idea cakap "ape jd b kalau kita semua ni kerja under one company?" then dia jawab [boleh x sendr tanya sendr jawab..haha!] , PETIR HARI2 OKEH!!LOL!

then ai ltk as status kt fb, nak dkt 70 komen..amik kau!!tu br ltk kt status punyalah komited menjawabnya..bygkan kalau kerja dok sebelah2 kubikel..x ke pitam tu!mmg kerja x menjadik la..haha!kan..?

ini baru sebahagian je muka2 geng ni, belum campur muka si Mr I lagi , muka kak shima lagi [dia mmg la x pernah belaja sama ngn aku ok cher..take note..] tp dh kemana2 aku pergi dia ada sah2 la sume kawan aku kawan dia, so kak shma u pun dijemput kerja company sama kitaorang..

dah kak shma masuk je komen kt fb tu, terus dia nak receptionist tu kimora [mampu?] plus ai nak kim kardashians jadik tea lady..haha!

mmg betol kata N , PETIR HARI2!mmg x boleh keje sekali la..melingkup company, dgn nak ada bilik karaoke la..nak ade swimming fool la [motif] , ada bilik tgk bola la, bilik relaks2 la [shma cakap mcm tu mmg pikir nak pergi keje je x nak balik umah..haha] nak pergi keje suka ati, yg syok tu CEO rotate..melingkup la!haha!ades...

rindu la korang!ok thn ni dh ok x g Beijing dah..jom gathering..tp..kalau x jd sila jgn boo saya!:P

Buyui

5 comments:

azataq said...

bukan lingkup dah aku rasa...mau ranap bangunan tu..ngahahahaha

jejaka anggun said...

ada sorg dlm pic tuh cam comel jer....

buyuiazliana said...

Cher:kan..?ko nak?

JA:ko tgk yg laki ke pmpuan?haha!sume nye laki org ngn bini org noks..mak je masih ganteng..pitam!

Anonymous said...

Mr I tak der ar dlm pic tu...nk sangat berkenalan dgn Mr I :)- Anoy

buyuiazliana said...

anoy [pura2 x kenal sape ko]: Mr I dia anti sosial..so keje dia pergi kelas balik kelas naik moto cabuk dia tu..no sosial life?*lariksss