Wednesday, February 2, 2011

sembang2 org x ambik cuti raya

Me: half day ke hari ni?*utk kali keberapa ai dah tanya soklan sama je

MM: ohh rupanya sape cina je leh half day, tapi kalau keturunan cina boleh ke balik awal?Macam ai ada darah cina2 sikit2 so ai balik 15 minit awal?

Me: suka hati

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

kat ofis nih ada jer org segala kaum blk half day. aku jer gigih stay sampai petang...

buyuiazliana said...

JA:ko deepavali br blk awal kan?