Wednesday, February 16, 2011

What a LOL!

Harini kawan ai bercerita kisah ipar duai dia; nak tergelak rasa sebab adik ipar dia umur 25 tahun aka twenty five years old tu merajuk, bukan sebab kena laki dia tinggalkan dia sorang2 kat umah..bukan...sebab...

cerita dia macam ni,

satu petang ni minah ni punya adik bongsu [minah ni second last] ajak pergi loyat sebab nak beli blackberry, lepas tu dia cakap x nak dia cakap kt adik dia "belilah..." di mana ikut fahaman ai macam nak cakap "ko pergi la beli...aku x mau ikut"

pastu adik dia dah balik umah...dia tgk org tu beli, dia leh merajuk x balik umah [mana dia tido x pastilah pulak maybe buat demo protes depan kedai telefon kot..ade sape2 nampak x?]

then dia ngadu kat abang dia, dia cakap bapak dia x belikan dia bb [sebab bapak dia belikan kat adik dia kowt] , la.. kan dh tanya dia cakap "belilah.." maybe maksud dia "belilah...belikan bungkus blackberry kat aku sama ye, aku malas nak pergi" andaianku la

then my friend cakap sebab ape dia merajuk org lain ade blackberry dia x de..sebab....

nanti kalau status kat fb org lain [adik beradik dialah tu] semua ada ikon via blackberry termasuk cap ala2 tapak kaki hanjeng tu..dia je x de...

Lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!Tu je?

Ai ni seboleh2 x mau post status pki BB okeh..sogan den, and dengarnyer boleh set kan via ape kan status tu..cmne ha?sape tau?

Ish ish umo 25 aka twenty five years old tu awat merajuk2 mcm x dapat eskrem ni??Ya rabi!

Buyui

6 comments:

azataq said...

boleh ker...perlu ker.....kalau camtu lah..ayok...ko majuk bapak x kasi kawen ye ler kot...ko dah 25 thn...dah blh cari duit sendiri...pi ler beli sendiri...semata2 update fb jer..nak ikon tu...ayokk...parah....baik lagi ko guna pc..at least org tau ko guna lappy...besar...ini bb yg kecik tu nak dibanggakan...adoilah...xde perasaan x best ker..sebab bangla pun blh pakai bb...ayok lahhhh

buyuiazliana said...

Cher:kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???abes tu x jd la aku nk passdown kat ko erk?erk?erk?hahahaha!

azataq said...

hahahahahahaha...mak x kesah pun nok....kalau org kasi...aku amik...tp kalau nak beli x kot....baik ai beli iphone...ngehehehehehehe

jejaka anggun said...

sian......

buyuiazliana said...

cher:nok, kalau iphone ko updet status x de logo bb tu, iphone logo tepon biase jerrrrrrrrrrrr...hahahahaha!omg!pitam!

JA: tu la, mcm ini org pon ada kan?

MarriageForIdiots said...

D.U.N.I.A