Wednesday, February 16, 2011

keazaman yang tinggi!

My friend MM is doing one research project, pasal sex di kalangan remaja ni, nak tgk la pengetahuan mereka pasal bab ni ; definitely ai x boleh jawab survey ni..alaaaaaaaaa.... satu sebab faktor usia , dua kalau aku jawab kompem merepek . kan?

Tapi tadik Mr H [kawan ai lg sorg ] cakap MM ada tanya dia soalan2 mcm ni, dia suruh si Mr H berlagak mcm dia la tukang jawab [sbg remaja perermpuan..omg!ko suka kan nok feeling2 remaja kan...?]

Q 1: apa pandangan adik hadek tentang KONDOM

A 1: ada banyak dekat rumah saya tepi kiri depan belakang..depan tu kondom A, tepi kondom B, belakng kondom C [ye dia maksudkan kondominium]


Q 2: setakat mana adik hadek tau tentang pencegah kehamilan?

A 1: ikut sy belajar dulu dekat buku teks form 4 iaitu "teknik pengunduran memerlukan KEAZAMAN YANG TINGGI"

so ai bayangkan macam kita dalam medan perang, bertempur tempur tempur x hengat, tetb kapten kita cakap "berundur!!" padahal kita tgh syok tembak menembak ni, tapi sebab peluru x cukup so kapten suruh balik kan, keazaman tinggi tu uols nak berundur, ye lah sape nak berundur bila kita hampir2 mencapai kemenangan kan....?kan...?kan...?

actually ade soklan ketiga tapi maybe x sempat jawab MM dah pitam kot dengan jawapan si Mr H ni, so MM cuba bg ai lak jawab!pitam!

Buyui


2 comments:

MarriageForIdiots said...

macam ni punye knowledge banyak la teen pregnancy...tsk tsk..klu H remaja perempuan, dah lama hamil.
Kapten dia lelaki ke perempuan?

buyuiazliana said...

MM:kalau dia remaja lah...sekarang dia dh "mak dara" LOL

kapten laki lah..klau kapten pompuan lama dh kena kenduri..haha!