Monday, February 21, 2011

rusa patromous dan si kumbang telah sampai...yippa!


saya amat suka sebab benda ini sudah sampai..weehooo!!!jikalau anda berminat pergilah carik sendr butik ceera ni, ai bukan nak promo tapi nak tunjuk keterujaan sebab benda alah ni dah sampai...tu je!

lepas ni x de susah2 hati lg nak amik kunci sambil terkepit2 nak masuk umh sbb nk terkench..hahahaha.. silalah kalau suka pergi butik ceera ni, kalau stok masih ada, kalau x de Mrs MM cakap kt key hell berlambak dah jual, kt sini mmg la x de lagik

and lepas ni jugak x perlu dah pikir2 nak kepit2 beg kt kedai makan, sebab ade dah ini, jgn takut mmg selamat dari snatchers sebab kalau dia tarik mmg roboh satu meja la..so satu kedai makan boleh pandang dan belasah dia secara jemaah, bape kali nak cakap cara nak guna tgk sendr la butik ceera...

so beta amat puas hati...puas hati!

Buyui

3 comments:

azataq said...

wah...kenapa kau dah beli dulu...huwaaaaa

jejaka anggun said...

cam comey jer... ada x yg maskulin sket... nak gak aku kepit mens purse armani exchange aku nih ha... (yg penting brand tuh nak jugak sebut)

buyuiazliana said...

JA:ko leh cekidaut kt blog ceera or google mcm si cher buat utk design2 lain..so far aku x nampak lg yg maskulin [ko buat aku nk niaga laaaa] mcm mak2 datin nyer corak ade la byk

anyway ori la kan purse AA ko tu kan..?