Wednesday, February 23, 2011

kisah hari ini

Me : kalau x kerana BB bunyik2 notifications from FB krong krang krong krang mlm tadik mmg i x igt arini bape hb tau

Mr I : seriyes??!!x igt bday sendr?

Me : Ha la!

sampai last2 aku set jgn kasik masuk notifications..bukan la nk kata rmi wish, sorg pon ckp lah membuatkan aku terkejut tgh2 mlm lepas tu susah nk tdo balik..masuk kali ketiga...... thats it!off terus!!sok pg br check..!! :)

actually ai dh semakin mengurang usia ni dah x sexcited dah tunggu bday ni, nak2 in my family ni bukan budaya la nak igt mengingat bday masing, maybe igt but tak pun wish antara satu sama lain, adik ai pun sejak active FB ni reti2 la nak wish tu pon sebab ada reminder kan..>ohh itu amat berguna kalau x mesti la x terpikir nak wish bagai kan..??ala it's just a wish macam NUMBER LA..IT'S JUST A NUMBER #takbolehterimakenyataan

anyway thanx for the wishes, kpd yg wish terang2 on phone , bbm, gtalk, ym, and fb termasuklah yg wish dlm hati tp x terkeluar kan wish tu..haha!tq very much!!

especially to RJ, Puan Kechek and Puan A tq so muchoo la for the tajaan bday lunch siang tadik..time kasih banyak2..sok nk taja lagi x? *larikssss

Buyui


3 comments:

Anonymous said...

"and fb termasuklah yg wish dlm hati tp x terkeluar kan wish tu">>>>> perasaan ada secret admirer katanyer....

buyuiazliana said...

anoy:haha!x lah terpikir cmtu [ade ke?] ni nk ckp mcm ai la sll buat..nampak je reminder tu kt fb tp x taip pon kt wall so wish dlm hatilah..

jejaka anggun said...

samalah ngan aku... kalo xder FB, jgn harap aku nak ingat bday orang... bday sendirik pun leh terluper....