Sunday, February 13, 2011

sudah2 pikir utk private blog

dalam dok godek2 entri lama tu ai tgklah sama entri2 zaman ai jd chegu dulu, entri yang banyak, variety of story and macam2 lagi

tapi skang uols perasan kan mcm entri ai nan hado kan?sebab ape erk?

maybe sbb keje skang ni x bape jumpa org kowt, so x banyak citer...or sebab masa dl chegu2 ke bebudak ke x tau kewujudan blog ini or blog pon entah kenal ke x masa tu, therefore ai bebas menulis!

kot la, ke ai dh kering idea salahkan x de story erk?

erm, maybe one day ai nak privatekan blog ni kowt, dah x boleh open to public?acceptable reader je boleh baca ape kata?menulis sebab ikhlas kan?bukan open for public sebab nak duit kan..kan..kan?

Buyui

4 comments:

MarriageForIdiots said...

so lepas klu nak baca ur blog kena Apply ke? tulis essay 500 words 'Why I want to read Buyui's blog' ? nanti u dah restrict private, tak dpt la org dari negara mongolia tengah baca ur blog.Tu i nmpk orang dari Athens baca entry hang... "Yassou filo ! Ti kanis? " :)

buyuiazliana said...

MM:gila!haha!

jejaka anggun said...

so rase2 kalo nak private... baik tulis dlm buku diary jer kot?

buyuiazliana said...

JA: tu la kan?ko ckp tu ade betol gak...so aku la ni kena mati idea, x reti nk tulis ape tu..huhu!