Tuesday, February 15, 2011

terlalu biasa sampai x mampu nak mengingat dah

Semalam ai borak ngn Anim tro' gtalk, borak punya borak keluarlah citer pasal jem x hengattt masa CNY dulu ;

Then Anim tanya masa ai balik San Pransisco ke Texas jem x?

Ai cakap ish mana nak jem nak merentas gunung - ganang bagai tgh2 malam x kan nak jem kan?

Pastu ai teringat tetb!Eh!pas abes CNY haritu mana ada aku balik ke Texas, ai terus sambung kena kursus kat San Pransisco jugak so mana ada aku hadap jem masa tu!LOL

Mendapat la maki hamun ngn Anim sbb gaya cakap mcm aku salah seorang mangsa jem ; hahaha!sori nok!

Bukan ape dah kerap benau ulang alik sampai dah x hengat dah ai ni balik ke x ke, balik naik ape [transport] la, org cakap merentas gunung ganang tu dah jd kebiasaan dah...sampai moment mcm "aku blk kpg kena jumpa gajah hari tu...." or "aku haritu balik jalan banjir terus air sungai melimpah!" dah x de dah uols, sampai bila last time balik pun ai dh tak igt bukan sebab jaranngggg balik..sebab kerappppp balik, pada ai San Pransisco tu mcm ko dok damansara ke bukit bintang je...piece of cake! LOL

Mampu?

Buyui

3 comments:

MarriageForIdiots said...

thats 419 km okeyyy....one way..(on google map)..jauh bangat..ko pass by Mache la ye ?

@rep said...

dinch mampooo

buyuiazliana said...

MM:omg i tot Mache is a transport or something...sekali place kan...?LOL

arep: :P