Sunday, February 6, 2011

Sherashi bershama

Semlm masa nak pergi studio tu si montek cubalah kasut keje arwah mama sbb dia tertinggal kasut..ohh just let u know mereka ini (my beradiks) sama keje ngn arwah mama so kasut keje sepesen je.

Then abah ckp "x muat kot sbb kaki mama kecik.."

So I tanya la.."bape saiz kaki mama" padahal aku saje nk test je ye ke abah ni tau..pastu igt lak tu..

Ngn kompiden dia jawab "saiz 4,kaki dia mmg kecik"

Aku diam .

1. Sbb keciknya kaki!haha!

2. Sbb abah tau saiz kaki mama

So ai wondering...sume org tau ke saiz kaki couple memasing?

Buyui
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

MarriageForIdiots said...

Tak tahu..note to self: balik nanti tanya & take note. thanks b, 'menyedarkan' aku. Where would my marriage be without u? ahahahahaha.

buyuiazliana said...

MM:samae2 kakak [fyi melayu kalau BINI TUA dia kena panggil kakak] *ops