Thursday, August 26, 2010

ada rasa tak?

ada rasa tak kalau la bonus naik..maka harga barang pun naik..maka sama je macam x ade bonus?ada rasa tak?sok2 lusa mesti harga barang la ayam la tepung la sume akan naik?ada rasa tak?

eh!sekali rasa entry macam mak2cik dua kali rasa macam pantun je dok ulang ads rasa tak ..ada pikir tak.. 3 kali rasa..eh!mana leh rasa2 makruh puasa..

ni lagi satu nk selit boleh bawah sama tajuk entri ni ada rasa tak..ada rasa tak duduk kat mesia ni lagi payah nak pilih isu makanan halal haram berbanding ko terang2 duduk kat UK yang sah2 negara bukan islam?cukup rasa kan..?

p/s:sapa leh tahan kalau raya nanti takde rendang ayam.sila jawab

Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

ai boleh....

FATIN MRAZ said...

aku minat ngan n3 nih.. jadi aku rase amat tertarik utk share out sumtin ngan readers sumer.. bahwesenyer.. apa yg missb tulis tuh mmg fenomena yg da mcm beser skrg nih.. iaitu; gaji naik, harga barang pun naik.. sbnrnye ini adalah salah satu protokol yahudi iaitu 'the sixth protocol' - dimana mereka da create lama dulu.. keberjayaan protokol dia tuh da menampakkan hasil skrg.. antara isi protokol tuh mcm ni--
"We will force up wages, which however will be of no benefit to workers, for we at the same time will cause a rise in the prices of prime necessities, pretending that this is due to decline of agriculture and of cattle raising...

buyuiazliana said...

JA-so u mkn mcd kan pg2 raya?

fatin:thanx..sahring is caring..