Monday, August 16, 2010

mengucap panjang akuuu....


isk!rasanya budak ni x lama dah ni....speechless!melayu ke saje je ni ha?kalau nk tau kesinambungan si bingai ni merepek give me ur email add nanti ai passkan..

Buyui

4 comments:

azataq said...

http://cilipedas.com/wp-content/uploads/Salleh-Gregor-Samsa1.jpg

mmg banggan nak mampos..!!! aku tunggu 2015 ni tgk apa jadik?? ADA BRAN!!!

jejaka anggun said...

apa kene mengena ngan 2015? kiamat kah?

buyuiazliana said...

JA-si cherly ni p korek FB budak ni maybe dekat situ ade la si bingai tu mention pasal 2015

Miss J said...

Salam suma..

Dah xde FB dia tu kut.

kesian budak ni kan??Insyaallah, kita akan jaga diri agar tidak la sejahil tu dan syirik..
kita bersama2 doa agar budak ni dan kawan dia ni dibukakan Allah pintu hati mereka, agar ditunjukkan Allah jalan yang lurus. Amin..(Jgn maki mereka, sbb nanti kiter lak pat dosa, geng)

Kita ni, mungkin tak sedar kite ni pun jahil.Sbb kita rasa cukup solat, puasa etc. Mungkin kiter hanya puasa, puasa je la..naper puasa pun tak tau..ramai mcmtu, cuma wat2 paham (betul tak??). Mungkin mati kiter bukan dalam keadaan beriman.Apa yang penting sebuah penghujung kehidupan.Tapi ingat kita tak tau bile tarikh kematian kiter, so ready urself dengan segala amalan.Jgn sampai terlambat..

Buat budak ni, bertaubatla..

"Carilah hatimu di 3 tempat, ketika bersolat, ketika mengaji dan ketika mengingat mati. Jika engkau belum temuinya, berdoalah agar dikurniakan hati.Sesungguhnya, kamu belum mempunyai hati"..Imam Ghazali