Thursday, August 5, 2010

minat yang tidak bertepi


hoh![ape bunyik mcm lembu pas abes ....... ni?sori2...ni ha..sejak dua menjak ni seronok lak ai melayan satu lg belog which is ai dapat from link cik peeja gak [nampak sgt keje aku sangap sampai keje aku blog hoping je]



hoping punya hoping [sila la feeling2 mcm grasshopper okeh~nak jugak serangga ringan padahal...] baca la ai entry ni...sekali blogger jugak la inche muzaffar ke nama dia ni?seorang chegu...



ceritanya bukan dia ni chegu yang buat hal ke ape...seriyes ai pon x kenal dia..tapi nak tergelak tu siap ada fan page tu...mak ai!!apesal time aku chegu dulu takde fan page ha?yelah2 aku chegu cengei sapa suka kan...ada aku kisah?agak2 la kalau sekarang ai buat fan page ada ke pengikut?mesti ada..ahlil tetap mesti nok cherly ngan nok anim tu pun sebab ai dah letak parang kat leher anak masing2..ahaks![nok...ko hengat sampai ke hati mak nak culik jambu,debab n gedel nok?abes kuat mak kunyah2 je si debab tu..amatlah mak geram, si jambu mak cium2 la dah nama pun anak hekan aku kan...si gedel?ohh do i need to say more?]



motif entry ini ialah:gilos la bebudak zaman sekarang ni kot2 suka pun ngan cikgu ni [ada rupa gak la kan...?] sampai fan page dia buat..ke cikgu ni buat fan page dia sendiri?haha!kepada chegu ini jika anda membaca belog saya silalah calling2 ai..no saya ialah 012 !#$%^ kahkahkah!dasar penggatai mau dia ada bini larat ke ai nak lari2...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bolehlah..haha!


nok cherly n anim korang ingat tak masa sekolah dulu ada sorang chegu putih gebu sebab tu la sampai satu sekolah hurung dia..nak2 sekolah fompuan kan...?aku pon masa tu usha2 gak..tapi dr jauhlah..bila orang tanya hensem ke x dgn kekwatnya aku jawab.."emm...bolehlah..cukup sifat.." wah ayat....!!!padahal ko tgk dia macam nak ratah2 kan...?lazat2!ahaks!

p/s:sapa nak jadik join fan page ai??angkat kuku kaki kelingking belah kanan anda....

Buyui




4 comments:

jejaka anggun said...

motif? sah2 cikgu nih yg buat sendirik...

buyuiazliana said...

JA-kan?JA pun nk wt gak kann...??ke mmg dh ada fan page??

jejaka anggun said...

ohhh sudah lama ada....

azataq said...

oo..kesian anak2 mak jadi mangsa..ye lah..mak klik lah like kat fan page ko nok...wahakhakhaka....