Wednesday, August 4, 2010

kisah kucing

RJ kawan ai ni really such a seducer...tak perlu pakai sexy2 ala2 nurse or police tu ke..just dengan suara lemak2 merdu dia [sila la pasang lagu aisyah harus la dia nyanyi siap terlompat2 sebab teruja bukan sebab dia feeling2 dia Aisyah n the fan club!ahaks!]..tapi RJ pun memang ada fan club dia sendiri dekat sini uols!peminat2 dia..ohh tak perlulah mention sapa...seriyes muka scary..ahaha!


berbalik pada cerita seduce2 ni..macam mana ai boleh cakap dia ni seducer sebab tadi dia boleh panggil kucing ni [of kos la kucing jantan n of kos la bunyik miow2] boleh tak kucing jantan tu terus macam ala2 Horny2 lepas tu menggeliat2 di bahu jalan...homaigod!!nasib la kucing tu tak terkam si RJ ni..kalau x mau masuk kes metro esok!hahahaha!

mcm ni la dia lebih kurang meliang-liuk tadi


tapi betul ke ha?betul ke kucing jantan boleh macam tu ala2 miang tak bertempat even kita ni manusia yang mengiow2 ni?dia ingat kucing betina la kot.tapi kalau suara kita garau2 ala jantan lepas tu buat bunyi miow2..pastu kucing jantan jugak yang meliang-liuk lain macam tu..adakah???!!!jeng3x...


p/s:RJ ni kucing ni mesti esok daftar jadi fan club dia jugak...haha!


Buyui

2 comments:

azataq said...

nok ralat lah mak..sbnr nya RJ tu sapa???

buyuiazliana said...

cher:ko x baca kan entry mak sebelum ni kalau ko baca ko akan tau sape itu RJ....pegi katam dl br tanya balik..muak dia ada dh terpampamng di slaah satu entry mak..main terjah je ko erk fondens!:P