Friday, August 27, 2010

lets dance!!

wah ada terasa nak buat kelainan tak pagi2 raya?lepas2 semayang raya lepas2 salam cium tgn kaki sessi leleh2 air mata tu [lepas tu buat lg kan..?] ape kata uols adik beradik ramai2 ni perform kat depan ur parents nenek atuk bagai tu..?ok what?nak2 yang adik beradik kumpul ramai2 kan..?macam ai ni balik2 muka my dad, adik n ai je tak yah la nak buat..tapi maybe kalau uols family kecik nak wat gak pon boleh ajaklah budak2 dari kampung mana tah hala yang datang kutip duit raya tu meriahkan keadaan..kalau perlu cakap la "x join team ni x de duit raya" ok x?

so this is the routine..study2 sampai kerut dahi then boleh la mula practise dari sekarang..sempat lagi ni..








p/s:kecoh kan pasal vclip n lagu Alejandro sekarang?renung2kan..


Buyui


2 comments:

jejaka anggun said...

org kata kalo kite was2 baru bende tuh jadik haram so dengar lah lagu tuh tanpa was2 so xder lah jadik apa2 kan.....

apa2pun org nak kata pasal gaga, dia tetap pujaan hatiku. apa pun prinsip idup dia itu hal dia dgn tuhan dia. asalkan kita jgn terpengaruh sudahla....

buyuiazliana said...

JA-betol tu!sy amat setuju..setkt dengar je x pe..jgn la spi jdkan mcm zikir sape suruh ye dak..?