Sunday, August 22, 2010

random ramadhan

lama dh ai tak menulis random kan..so lets random:

1. ritin 2 minggu sekali balik San Prancisco diteruskan macam biasa..[sape mampu?] and as a result idungku meleleh mcm air terjun lagi...ratu selsema katanyer..

2.so semalam sempat la iftar bersama family even x ckp korum..actually tu iftar bidan terjun je dari nk pergi PARAM melarat ke survey2 venue utk majlis thn depan tu melarat ke borak2 la tgk harga segala sampailah tuan tanah cakap "buka puasa kt sini je la x payah bayar" weee....makan free..apelagi lets!

3.bila nk berenti air terjun ni..

4. ai dh rasa macam dah rutin dah pergi PARAM wif RJ ni..to ayah RJ "saya pinjam anak pakcik kejap ye..nanti saya anta dia balik..saya bukan org jahat" =)

5. x sabo nak balik cuti raya bukan sebab raya..tapi sebab nak cuti panjang2..weee...

6. tahun ni macam ala2 nan ado je raya, family x ckp korum semuanya beraya di perbatasan..tinggal ai dgn my sis je..so adik pagi raya kita tdo jelah bley?

7. ai dh gilo balik farmtown kt FB [leh isi masa yang sedia lapang ni]..farmtown ni selain gambar dia x tooooooooooooooo cartoon macam farmville, sume yg join mostly org bukan malaysian sampaikan haritu kena tanya dgn org dari surabaya ni "kamu asal dari indonesia ya?kok bahasa indonesianya fluent sekali?" amik ko dia kata aku indon...so ai jawab "mungkin kerna nonton terlalu banyak sinetron.." LOL

8. thn ni pun x de iftar bersama rakan-rakan..sekian..so sape nak sponsor ai turun KL..tiket Texas-KL RM 80 je pergi balik...:P

9. cuba cukupkan random ni sampai 10 point

10. ha..!!!kan dah cukup 10..

p/s:sungguh kesangapan

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

tahniah!! param tuh mende? kan param dah lama jadik mendiang?

buyuiazliana said...

JA-tetb tahniah apesal?PARAM stnads for=PAsar RAMadhan...